AniQ SufyaN

Lilypie First Birthday tickers

Khamis, Mac 10, 2011

I Want to LET GOoo My COACH!!



Mau Let go Bag/ Wallet/ Wristlet & Swingpack... uhukk..uhukk.. (nangishh)

Sebenarnya.. sy dah lama nak tinggalkan ini.. tp napsu membeli nie menjadi2 ...
haishhh... bila Encik abang teguq.. MahsyaAllah.. nak wat ape la bag2 nie semua sheila oii... (bila dia panggil sheila tu mcm tak puas ati la tuhh- kalo tak panggil anja2... huhhuuhuu..)
awak sorang jerk pakai...
hahahaa.. nape x puas ati???
adeii.. ini la namanya napsu bangg... ermmm.. nak jual lahh.. jgn terjual Coach hantaran kawen plak.. hahaha.... mana bley juall Lah!!! jual yang x nak pakai jerkk..huhu..
Diam truss...
tp bila dipikiq, btol gakk bila ms aku nak pakai??? hari2 bw opis Baby Path jerkkk..ahakkk.. sebab suka la.. Coach ni sbb Suka & Sayangg gilerr2 nak pakai. TERlebihh sayang, takut hauss.. ahakk... ok la..ok la... sbb syg, terlalu syg.. dan sayang..sayang.. ok la, saya nak tinggalkan dah semua ni...

Lagipun lagi satu, saya kena beli benda lain yang lebih pentinggg.. dah kawen nie, suka barang2 dapur lakk.. ekekeke... wokehh.. nak jual murah2 niee,,,

Sila Lah Jamu Mata, mana la tau idaman kalbu anda jugak.. ;))

Coach Ali Signature Hobo

Code: Coach Ali Signature Hobo #13642
Signature print sateen with pearlized leather or metallic leather trim
Cutout charm and hangtag details
Inside zip pocket
Cellphone/multifunction pockets
Ring to clip an accessory or keyfob
Fabric lining
Zip-top closure
19” adjustable handle with 6 1/2” drop
15 (L) x 12 1/2 (H) x 3 1/2 (W)

Ini Coach PERTAMA saya!!! beli pada bulan 4 2010 dengan Harga Rm699.. murah kan?? hahahaa kalo kat butik maunya Rm890 kak..sbb murah sy beli, just byr taxx dr luar negara shj.. kalo kat butik tu, sewa butik lg owhh tu sbb mahal.. yess sudah semistinya.. OLIGINAL COACH okayy...sayangg la nie.. hehehh kalo ada orang nak tak per la...masih cantikk, langsung x terjejass "keanggunannya"..warna dia Mahogany/ (coklat tua) a'ahh, saya nak jual murah.. Rm 599 shj.... sudah pasti sape yang memakainya terserlah keanggunan bag ini!! dan Anda sgt Jelita!!!.. ekekekekee... ;))


btulll tak, jelita kan?? ahakk.. lawak ja.. just nak tunjuk panjang bag tu
bila pakai...ok!!


  






















Coach Brooke Leather Capacity Wristlet (Clutch wallet)
Inside small slip pocket.
Secured zippered top closure and fully lined satin fabric.
12 inch leather convertible wrist/demi strap with detachable dogleash clip
Approx. 8" x 4 1/2" x 1 1/2".
errmm..ini saya beli Rm349 pada bulan 5 2010 tahun lepas .. just pakai masa kenduri khawen kawan2 jerk.. so x selalu dipakai.. (sbb cayangg..) masih cantikk, langsung x terjejass "keanggunannya"..warna dia eggplant (purple tua) a'ahh saya nak jual murah2 jugak ni.. Rm 249 shj.... huhu... siapa yang gaya ala2 sempoii tu.. ahakkss, sgt suai dgn anda!!!

Coach Signature 'C' Pleated Swingpack Purse Bag

Signature pleated swingpack 
Signature Coach Khaki with brown leather trim
About 44" adjustable strap to carry over your shoulder or across your chest
Zip top closure with leather pull
One exterior open pocket
Fully lined in brown fabric
Measures approx. 9" (L) x 8" (H)
errmm..ini saya beli Rm499 pada bulan 8 tahun tahun lepas 2010.. just pakai masa g jalan2 n copink2 kat midvalley, jusco jerk..pastu x cilap ms g air kolam air panas bekelah...huhu..cayangg jugak nie..sangat gojess.."..warna dia khaki putih... saya nak jual murah2 nie.. Rm 399 shj.... tgk picture ni, sgt suai dgn org kecik molekk!!! SHANTIKK kan?? aummmm.. ;))




Okeh, kalo berminat.. kasi tau saja maa.... ini nombor talipun sy... 012-322 8560 (Sheila)
tak pun email bley gak shesyella@yahoo.com
Pembelian ini akan di pos Laju.--->>... zzhaazzzz pantasss sampai!!
okeh, bye!!!


0 ulasan:

Catat Ulasan