AniQ SufyaN

Lilypie First Birthday tickers

Ahad, September 23, 2012

Pencarian Tote Idaman

Hehee.. tak tahan tajuk Entry neh!

Ekceli sy tengah cari Tote la.... Maklumlah dah ada anak ni sgala bagai nk isi dalam bag ni... so kena la cari Tote yang 'terbesar'... =)
YANG INI LERRRR....Simple + cantik + Besaq!!!


Hmmm.... stakat ni, Tote  jenis cap 'jurulatih' jugak yang diminatnya!! hohooo....

okeh, sesape yang penah nampak tote  Coach (19565) Signature Beach Tote ~Light Khaki/Gold
ni kat mana-mana blog bgtau sy eh kat mana bley dapat, dengan reger berpatutan la keyh... hik..hik..

Thanks!


uwwwaaaaaa... chantik nya!!! ;)

Jumaat, September 21, 2012

AniQ Picture's 6-7 Bulan

 




 
 
Yang Terindah dalam dunia ni apabila dikurniakan zuriat sendiri Dan
mempunyai anak-anak Yang SOLLEH & SOLEHAH. Yakni; Inilah Saham Akhirat kita Kelak...
InsyaAllah, semoga DOA yang dimohon dalam setiap solatku Termakbul Untuk Mendidik Dia
Sebaik-baiknya sebagaimana yang telah disyariatkanMu...

Alhamdulillah, Aku Bersyukur akan semua Rezeki-rezeki Mu ya Allah...

Selasa, September 04, 2012

Raya 2012 PICS!

Here are a few of our rays pic..
We celebrated Raya Pertama at my husband’s parents place in MARANG, Terengganu..
 
 
SNAP dulu...
sebelum abah & mama turun ke Masjid Sembahyang Raya.
Mood is ok lagi ....
 
tapii.....
.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.







.
 
balik ja dari sembahyang Raya, sekali lagi snap dengan abah....konon nak dapatkan picture handsome 2 barank ni, tapiii... tengok ja kelibat mama trus Mood Mengamuk!!! huhuuu...
mama tinggalkan aniQ dengan nenda sbb ma ikut abah p Sembahyang raya skali...
 
Yang x bestnya, Pada Hari Raya Pertama, my buah hati Demam. Mula2 sampai Kampung dari KL dah ada dah dmmnya, tapi bila mkn ubat mlm tu, Reda la hati ni dah kebah demamnya. Kemudian start ja p beraya umah maklong lepas balik dr Kubur, tiba2 suhu panas naik smula.
Yang perasan tu sbb die merengek2 serba x kena, semua angpau duit raya org bagi dicampaknya... huhuuu... mula la saye x senang hati... dan cepat2 balik rumah mandikan aniq, makan ubat, menyusu & tidurkan die... rehat.. maka kami x braya kmana2 dah lagi.. terimalah tetamu yg datang rumah ja...
:(
 
Esoknya barulah balik umah mak saye..
 
hmmm... okla jg sempat snap gambaq bersama... walaupun little AniQ x berbaju di hari Raya sbb panas...
 
o.k.. bye! nanti hupdate lagik yer...  :D