AniQ SufyaN

Lilypie First Birthday tickers

Rabu, Februari 16, 2011

Alhamdulillah...

Selepas 11 hari bergelar isteri, barulah ade masa nak blogging semula.. tapi sebelum tu, prepare utk wedding aritu pun gilerr la, langsung x smpat nk buka blog.. kah..kah... kija opis yang bertimbun.. siut btoll lahh.. tapi tak per, bukan itu yang diusulkan.. yang dikisah nyerr skarang,, Alhamdulillah syukur pada Qada' & Qadar Mu Ya Allah, sesungguhnya aku telah ditemukan Jodoh yg cukup sempurna buat diri ini. KU panjatkan Doa, moga Kebahagian ini berpanjangan dalam menempuh kehidupan yang penuh berliku kelak, titiskan kaseh sayang ini buat selama-lamanya... InsyaAllah... aminn...

Haaa... thattaraaa...mula la skang curik tulang agi..pun tgh bekerja ni.. tapi smpat curik masa b'blog sat... errmmm ramai ungguh org duk ty gambar tawen.. aduiii nanti dulu dey.. baru pah nyawo.. maklumlah Penat weyy dah kawen neh... Yang pertama Penat Kenduri di Rumah Bonda, kemudian Penat Kenduri di Rumah Mertua lak.. aduii.. tak cukup penat tu Skarang penat Pindah umah fulakkk... makkngaii gilerrr sampai 3 buah umah aku kemas!!! tapi tak pe laaa nak wat camana da itu yang perlu dibuat!!! jadi Itu lah masalahnya takderk masa nak uplode gambar agi...heheh... tapi just show cikit lu ekkk..... okeh Enjoy!!!

0 ulasan:

Catat Ulasan