AniQ SufyaN

Lilypie First Birthday tickers

Selasa, Mei 15, 2012

Aku PELUPAQ sudahhh @_@

Dan akhirnya sy berjaya buka Blog ni balik semula... yeayy!! Alhamdulillah.... (-________-)

Nak di jadikan cerita..... sejak menjadi ibu ni Ingatan sy tiba2 kritikal sikit...
nak tau, ekceli saya LUPA PASWORD GOOGLE ACCOUNT lar- tu pasai x hapdet.... adooo... pening sy punnn...

ternyata di sini;
SAYA SANGAT SIBUK sejak bergelar IBU.. heheee...
mgkin mula2 tempoh kehidupan sbg ibu kan, lama2 akan biasa la.. dan sy akan mula b'blog mcm biasa... dan harap2 sy akan ada byk lebih ms utk mencatat diary ni.... insyaAllah

#anak sy dah 4 bulan, baru nak mula balik tulis blog (mendairy) kehidupan sy balik semula..... hahaaaa.. kelakaq...

Ok lah, nanti hapdet pictu anak sy yerr.... bye!

0 ulasan:

Catat Ulasan