AniQ SufyaN

Lilypie First Birthday tickers

Khamis, Jun 07, 2012

AniQ Di usia 3 bulan

Ekceli, pada usia 3 bula ni baru nak bawa aniQ jalan-jalan... tapi jalan2 pun just byk ms duk dlm keta jer. Risau nak bw jalan jauh; maklumlah kecil lagi- nak letak dlm stroller (duk tegak-alas bantal blakang) tu mmg x brani. huhuuu... pun ada try pakai bby carrier, skali x mau duduk... so sudahnya pangku atas lengan... & sangat lah lenguh... See abah dokong tu ;)
abah control lenguh. :D
baru lepas mandi, herdung kembang sbb segar bugar ;)

AniQ ni kalo nak mandi, bila buka baju & nak pakaikan baju Sukeeeee sgt!!. x tau lah nape... mungkin suka sbb buka pampers & pakai pampers baru kot... hahaaaa

cubaan meniarap!
Dah mula tau nak pusing kiri kanan masa umur 3 bulan ni. ada tu sampai nangis sorang2 sbb marah diri sendiri x bley nak pusing... heheee.. belum berjaya meniarap sepenuhnya lagi.. :(
tp x per, bb aniQ cuba lagi k! chayokk b!!

ok tu jer... ;)

My fav pictures :)
.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.





.

sembang ape ntah...

mama & abah aniQ sangat-sangat...




2 ulasan:

luvly_heart berkata...

dh try pakai baby bjorn carrier belum??? kalau dh pakai, konfem baby akan selesa dan suke duk dlm tu... safiyyah paling suke tido dlm carrier sebab dia rasa mcm org peluk2 dia agaknye.. hehe

Sheila berkata...

hye kak,
blum bli lg la bjorn carrier Original Red heart spirit tu.. :( x ada masa luang nk g beli lagi, sibuk freelance job... ingt nk g bli minggu ni, tp nk lik kg plak dah.. hehee.. budak abah dah bli carrier sweat cherry.. tapikan menda alah tu watkan aniq x slesa la plak... huhuuu.. so,stakat ni dukung mcm tu ja gilir2 sgt lah lenguhh... uwwwaaaaa..

Catat Ulasan