AniQ SufyaN

Lilypie First Birthday tickers

Khamis, Mac 18, 2010

KISAH PERTAMA

:: Hari ni bertarikh 18 Mac 2010 adalah hari istimewa sempena kami mula berchinta bermulanya 18 Mac 2004..wahh.. sudah menjangkau 6 tahun.. errr macam x cayer jerkk. tapi itu la sejarah kami.. sunggoh cayang dengan tarikh tu...

:: Sebenarnya bermulanya sy bertemu dengan my om, hehe... nak cerita kerr... (tapi namanya blog sheilashaifulnyercherita) so cerita la... Saya mula bertemu om ketika saya ke bengkel Automotif sbb ms tu papanda (En Yusoff) nak jumpa kami pasal common subjek, so dak2 printing di gabung ngan dak2 auto untuk ikuti subjek asas bagi melengkapkan lagi diploma kami. Bermula di situlah the senior auto tu duk berkirim2 salam. saya x knal punn siapa.. tp dah org kim salam slalu terdetik nak kenal saper lah orang tuh!! tp x juga knal.. nak di jadikan cherita, kami dak2 printing telah dijemput untuk ke konvokesyen dak2 senior bagi memenuhi kusi, hehe.. x tau lah. so dak2 auto pun sama kena ikut skali tmasuk senior n junior. Kat putrajaya sana la baru sy kenal dia.. hehe.. (malu dpan nak jumpa). Kemudian bila dah slesai sume majlis, kami pun balik la ILP.. mana tau malam tu.. my hp 'diketuk' bunyi!! Adehh camanama die bley dapat lak my phone no!! x moh layan agi.. sms x yah kira la... tp 1 pun sy x layan.. ksian...

:: Mana tau pagi esok, rupanya dia nak bagi sy apple, hehe... klakar. Sy lak pasan orang nak ngoratt hehe... ok wat jual Mahal sehh! terketar-ketar nak bagi sy apple tau, huhu.. suka tengok (i ingat laee u). dari situ saya mula tengok muka die btul2. x encem pun tp suka tgk muka yang malu tu... huhu..


:: Lepas pada tu mula la ber sms.. nak jumpa/ kluar kami x berduit sgt, maklumlah study laee kan... kami just ber sms jerkk. kmudian mana tau my birth 18 Jan dia ajak kuar. Ingat agi ari sabtu kami p jalan2 KL. Dapat hariah tau... Suker.. :)) huhu sampe skang hariah tu chanteqq d jaga.. tq skali lae Om...

:: Kami kawan 3 bulan jer... mana tau 18 Mac 2004 hehe... dier say " Saya kan La, bley tak nak jadik BF awak". haha... simple n direct tuh!! dan sy x jwb per just diam jerk... tp malam tu sy sms dier hehe... sweetnya awak tadi, x malu ker!!! mana tau dia jawab "eleh kalau diam tu bley la kot!! seh pasan tuhh. dan sy akui, saya nak kawan ngan awak baik2 okey...

:: Huhu...  wenti dulu ekk nati cambung agi yerr!! bubui....

0 ulasan:

Catat Ulasan